Nippon Sport returnering

Vår returpolitikk

Slik bytter / returnerer du en vare.

Bytt ved å sende varene til oss.:

VIKTIG! Skriv en seddel med ditt ordrenummer, og hvilke varer du ønsker å bytte til, og legg denne sammen med varene.

Send varer du ønsker å bytte og seddel tilbake til oss. Du betaler for frakten tilbake til oss. Vi mottar kun varer sendt direkte til nedenstående adresse. Varer sendt til pakkeboks eller posthus mottas ikke.

Du kan returnere bestillingen eller deler av den ved å kjøpe returfrakten her. MERK FØLGENDE! Ordrenummer og forsendelsesnummer (afsenders reference nummer) er påkrevd.

Afsender referensen finnes på den oprindelige sporingslenken.

Afsenders reference

Din referanse fra sporingslenker kopieres og limes sammen med e-post i skjemaet https://return.coolrunner.dk/nipponsport/NO 

Venligst send retur tracking til Info@nipponsport.no 

Send oss gjerne en mail med ditt ordrenummer, og at du ønsker å bytte, så vi er oppmerksom på pakken.

Vi bytter varene og sender dem til deg. Vi betaler for frakten av byttevarene. Hvis det er forskjell i de nye varers verdi, kontakter vi deg for betaling med faktura, kredittkort eller vipps.

 

Oppsummering av returpolitikk.

Returnering: Du kan returnere din ordre innenfor 14 dager. Du betaler som kunde for omkostninger vedrørende returnering av varene til oss. Du kan få kjøpsbeløpet i retur, men ikke fraktomkostninger. Se info vedrørende varens stand under.

Bytterett: Du betaler som kunde for omkostninger vedrørende returnering av varene som du ønsker å bytte. Vi betaler frakten for de varer, du ønsker å bytte til.

Varens stand: Du kan prøve varen på samme måte, som du ville gjort i en fysisk butikk. Du er ansvarlig for eventuelle skader av varen. For å motta varens fulle verdi i retur, skal varen være i original stand og innpakning. Er varen ikke i original stand, kan du kun få en prosentandel av varens verdi i retur ut fra den handelsmessige verdi. Ved personlig utstyr som tannbeskytter, skrittbestytter og liknende (men ikke begrenset til disse), tar vi aldri varer tilbake, hvis de ikke er i original innpakning, da de av hygeniske årsaker ikke kan videreselges.

Ovenstående gjelder kun salg til personkunder foretatt online på www.nipponsport.no

Kontakt oss

Har du noen spørsmål, kan du kontakte oss innenfor normale åpningstider på telefon 21 99 24 73 eller hele døgnet med en e-mail til info@nipponsport.no

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta gode tilbud på utstyr innenfor kampsport, crossfit og fitness, så meld deg på her: