0Item(s)

Din innkjøpskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

GDPR - Persondataforordning

Sånn behandler vi dine persondata
- opplysningspligt til privatkunder, ervervskunder og enkeltmanns-virksomheter ved EU's nye Persondataforordning av 25. mai 2018.

Den 25. mai 2018 trer EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS forpligtiget til å opplyse hvilke persondataoplysninger vi lagrer om våre kunder og hva vi bruker dem til.
Som utgangspunkt lagrer NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS kun allminnelige persondata som vi har bruk for i forhold til å opprette deg som kunde og administrere kundeforholdet. Når du blir opprettet som kunde hos NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS, behandler NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS som dataansvarlig dine opplysninger iht. EU's persondataforordning.

Data som innsamles for privatkunder for å kunne behandle din bestilling:
- Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

Data som innsamles for ervervskunder og enkeltmannsvirksomheter for å kunne behandle deres bestilling:
- Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
- Navn på kontaktperson
- P-nummer
- CVR-nummer/organisasjonsnummer

Dine personopplysninger vil ikke bli videregitt til 3. part, men kan dog også tilgås av våre nødvendige samarbeidspartnere som f.eks fraktleverandører og økonomisystem. Data vil ikke bli brukt til markedsføring, men anvendes utelukkende for at du som kunde har adgang til våre varer og vi kan yte den best mulige service overfor deg som person eller virksomhed.


Personlige opplysninger innsamles i sammarbeid med:

  • Epay/bambora (Håndtering av betalingskort)
  • Webshipper (Håndtering av forsendelse og frakt)
  • Post Nord, GLS, UPS og evt. andre fraktselskaper (Håndtering av forsendelse og frakt)
  • E-conomics (Bokføring av bilag og regnskap)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook (Annonsering)
  • Mailchimp (Utsendelse av nyhetsbrev)

Alle ovenstående 3'parts data behandlere lever opp til EU's krav om behandling av personlige opplysninger.

Vi deler kun dine personlige opplysninger i tilfeller hvor du har gitt oss lov til det.



Du har rett til å "bli glemt"

  • På facebook skal du bare trykke på krysset på annonsen. Og velge at du ikke ønsker å se denne annonse igjen. Så ser du aldri mer annonser fra oss igjen på Facebook.
  • Du kan også fjerne ditt like fra vår facebookside, så får du heller ikke våre nyheter og tilbud i din newsfeed.
  • På våre nyhetsbrev skal du bare trykke avmeld så slettes du fra vår nyhetsbrevsliste.
  • Ønsker du ikke å annmelde din køpsopplevelse skal du bare avmelde deg dette nyhetsbrev. Så blir du glemt.
  • Ønsker du ikke å dele din informasjon med Google Analytics, kan du innstallere følgende Chrome plugin, som forhindrer google å innsamle data om deg: Google Analytics Opt Out plugin



Innsigtsrett
Som kunde har du rett til innsigt i hvilke data NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS lagrer om deg og hva vi bruker dem til. Henvendelse om innsigt skal skje til: info@nippon.dk hvor du skriver følgende:
Emnefelt: GPDR
Tekst: Navn og telefonnummer

Sletting av data
Som udgangspunkt vil alle dine data bli slettet etter 5 år fra utgangen av det år, hvor kundeforholdet opphører jf. bokføringslovens kapitel 5 §10 stk. 1:
” § 10. 1) Den bokføringspligtige skal oppbevare regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra utgangen av det regnskabsår, materialet vedrører. Oppbevaringen skal skje på en måte, som i hele oppbevaringsperioden muliggør en selvstendig og entydig fremfinning av det pågjeldende regnskapsmateriale.”

Godkjennelse av håndtering av data
Ved fortsatt å være kunde eller opprette seg som kunde hos NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS, godkjenner du/dere vilkårene for håndtering av data.

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning på www.datatilsynet.dk.

Med venlig hilsen
NIPPON SPORT V/GROUP NORDICA APS

Denne hjemmesiden bruker cookies til å innsamle opplysninger om brukteratferd. Du kan forhindre dette ved å innstille din browser til å utelukke cookies. Finn mer informasjon her. Jeg aksepterer cookies